donderdag 27 januari 2011

Brunch

Ik geloof dat dit een van de leukste activiteiten was die we de afgelopen dagen gedaan hebben. Een brunch aan het strand.

Heerlijk zo 's morgensvroeg ongestoord eten. De vogeltjes komen ook altijd even buurten. Zij eten de restjes op...




Na de brunch zijn we naar de vlindertuin geweest, deze was heel mooi, maar alleen niet zo groot. Veel tropische vlinders zijn te zien, als je een poosje zit te kijken. Ook zijn er hier "poppen" maar deze hebben we niet open zien gaan, dat schijnt 's morgens heel vroeg te gebeuren.


Hier en bij het appartement is de kunst afgekeken voor een rieten tuinhuisje. Overal zijn foto's van gemaakt en de maten zijn opgenomen. Het is alleen jammer dat er in Nederland geen palmbladeren zijn, want daar kan je een heel goed afdak mee maken. Daar moet nog even een oplossing voor bedacht worden. Maar mijn vader kennende komt die er wel.





Deze week is er ook een paar keer gewerkt. Papa kon de piepende deuren niet aanhoren. Dus deze moesten maar gesmeerd worden, maar met wat moest dat gebeuren. Hier was geen busje wonderolie aanwezig. Dan maar op zoek naar iets anders en ja hoor daar kwam wat te voorschijn. De vloeibare handzeep leek wel geschikt om het piepende geluid te verminderen.
Daarvoor waren ook alle afvoeren al ontstopt, de een liep niet zo goed en de andere liep iets beter, maar er moest toch naar gekeken worden. En ook hier was goede raad duur, hoe kan je iets ontstoppen als je geen emmer en ontstopper hebt. Op een gegeven moment kwam ik op een lumineus idee. Ga het bij de benendenburen vragen, zij hebben alles nieuw gekocht, omdat ze vonden dat er niets in het appartement aanwezig was. En ja hoor, de emmer en de ontstopper werden bij de "oudere benedenburen" geleend. En na het gebruik met een vriendelijk dankjewel weer terug gebracht.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten