zaterdag 22 januari 2011

Zaterdag


Vandaag een leuke, gezellige en mooie dag gehad. Gisteren hebben we niet zo veel gedaan. Pa en ma zijn naar het reisbureau geweest en hebben een reis geboekt naar Costa Rica een trektocht door de jungle. Ik ben heel benieuwd. Ze zijn nu nog op zoek naar een nederlands sprekende gids daar. Als iemand iets weet.

We hadden wat tegenslag vandaag, we moesten eerst naar huis om de kreditcard, deze hebben we toch echt nodig om een Jeep te huren. Pa had zich er al helemaal op verheugd, maar helaas nadat Danielle had gepind, was er op het hele eiland geen pinautomaat meer te vinden die mijn bankpas wilde accepteren en ook de kreditcard werd niet geaccepteerd. En daar wilden ze ook niet dat er cash betaald werd...
En ja dan maar de botte bijl erin gegooid en geen jeep gehuurd, dan maar met onze eigen auto. Dat gaat goed. Danielle was deze dag chauffeur, ik heb me laten rijden, had vandaag echt geen moed om iets te doen. Maar tja je wilt iets doen dat je ouders er zijn. Ondanks dat ik voor meer dan de helft ziek was hebben we wel een hele mooie dag gehad. ('s middags na mijn siesta 2x was ik nagenoeg weer beter).

In het Arikok park, zijn we naar de vleermuizengrot geweest, hier was een leuke gids aanwezig, die ons veel wist te vertellen over alle vleermuizen die daar wonen. Hij heeft ons een stukje meegenomen, niet zo heel ver, want dan hadden we op onze buik moeten kruipen. Hij doet dat wel, elke 6 maanden moet hij alle vleermuizen tellen voor zijn studie...
De volgende grot was de piratengrot, met een mooi uitzichtpunt vanuit de piratenboeg.

's Middags zijn we over het eiland getourd, mijn ouders vonden het eiland groter dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

In een heerlijk restaurant hebben we gedineerd. Ma was nog zo in de ban van de piraten dat ze ook maar een piratenmenu heeft besteld...
Eerst van een hele mooie zonsondergang genoten en daarna van het heerlijke menu.

Plotsklaps was het halve eiland in donker gehuld. We hadden het net over een stroomstoring gehad en jawel hoor, ook bij ons werd het donker.
Zo slim zijn ze wel, dat ze nog wel de rekening kunnen presteren. Weliswaar moest alles met de hand opgeteld worden, maar goed het komt echt altijd weer goed.


's Avonds bij de California Lighthouse


Pa en ma bij de Alto Vista kapel




Ma in de vleermuizengrot


Groepsfoto in de vleermuizengrot.
(Sorry de foto's staan niet in goede volgorde)
Zondag zijn we naar de kerk in San Nicolas geweest, helaas was het een engelstalige dienst.
Maar het bijzondere van deze kerkdienst was dat wij met ons vieren in de kerk zaten en dat de voorganger alleen voor ons begonnen is. Later kwamen er nog wel wat binnendruppelen, maar dat was ook geen handvol.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten