donderdag 17 februari 2011

Afscheid

Vandaag was het hier de laatste dag van pa en ma op Aruba.
Allemaal nog leuke, relaxe dingen gedaan.
Vanmorgen eerst uitgeslapen....
Daarna lekker gebruncht op/ aan het strand en daarna lekker gezwommen. Het water was vandaag koud... 23 graden of zo, ik weet het niet precies. Maar het is hier weleens warmer geweest.

En vanmiddag nog gezellig koffie gedronken en toen moesten echt de laatste dingen nog in de koffers ingepakt worden. Het was mooi om te zien, dat alle gewicht over twee tassen werden verdeeld.
Ik heb ze naar de airport gebracht om half vijf. En ze zitten nu in het vliegtuig. Ze vliegen met een tussenstop over Curacao naar Nederland, en daar hopen ze morgen aan te komen om 11.45 uur.

Pa heeft alles meegenomen zelfs zijn boekje van Plieger. Ook dat heeft hier en in Costa Rica veel moeten doorstaan. In dit boekje word alles opgeschreven, wat niet vergeten mag worden.
Thuis in Nederland wordt het weleens in de wasmachine meegewassen en daarna gedroogd op de verwarming. Maar in Costa Rica is het doorweekt in het tropisch regenwoud, waar het zowaar regende en daar moest het maar zo opdrogen. Maar alles was en is nog leesbaar.
Hier staan de gegevens voor de volgende reis weer al in opgeschreven.

Ook wil ik iedereen nog bedanken voor de kerstpost die nu nog uit Nederland komt.
De post wordt hier niet dagelijks bezorgd maar zo eens in de drie weken lijkt het wel...

Vanavond het huis nog maar even opgeruimd van het laagje zand wat zich hier inmiddels had gevormd. En het moet natuurlijk ook schoon zijn voor de ouders van Danielle die morgenavond
voor een week hopen te komen.

Voor de skype-liefhebbers, volgende week ben ik waarschijnlijk niet zo veel thuis. Ook dan gaan we natuurlijk elke dag op pad...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten