vrijdag 6 mei 2011

Nog maar 3 weken!

Vandaag over drie weken is onze vlucht geboekt naar Nederland! Zaterdag 28 mei hopen we aan te komen. Er resten ons nog drie weken hier, waar we nog afscheid kunnen of moeten nemen van onze dierbare plekjes hier op Aruba...


Het gaat nu wel heel dichtbij komen de vertrekdatum. Eerst was het nog heel ver weg, maar na onze vakantie wordt het ineens allemaal heel echt.

Afscheid nemen van je collega's, van het werk, maar ook van de mensen die je hier hebt leren kennen. En niet te vergeten van de mooie stranden, voornamelijk Moomba Beach en Nikky Beach waar we heel veel kwamen en waar we zeker de komende weken ook nog heel veel zullen komen.


Deze 6 maanden zullen altijd in mijn gedachten blijven. Veel gezien, veel gedaan maar ook veel meegemaakt.


De komende weken staan vol gepland, ja dat kan zomaar hier op Aruba. Dat je ineens veel moet doen. Er zullen toch ook nog wat dingen geregeld moeten worden voor het vertrek naar Nederland. Je moet dan denken aan de salarisadministratie die het juiste salaris nog uitbetaalt voor ons vertrek, bankzaken regelen naar de belastingdienst. Water en electriciteits opzeggen. De huur van ons appartement is al heel lang geleden opgezegd... Auto inleveren...

Overal je borg terugvragen. Ik denk dat dit ons nog heel wat uurtjes ga kosten om dat allemaal weer te regelen en zo heel veel vrij zijn we ook niet meer. Ik kan jullie vertellen dat is niet relaxed.


En we willen nog wel wat leuke dingen gaan doen, deze weken. Nog een keertje een dag naar Palm Island, daar kunnen we snorkelen en een massage nemen... Tenslotte hebben we nog een massage tegoed van onze vakantie in Costa Rica.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten